Starity

Ezért tűnt el Cameron Diaz Hollywoodból

2017. június 13. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznőt legutóbb 2014-ben, az Annie című alkotásban láthattuk legutóbb.

hirdetés

Cameron Diaz egyike a legnépszerűbb és legkeresettebb színésznőknek, az utóbbi években azonban látványosan eltűnt, aminek megvan a maga miértje, melyről nemrég egy kerekasztal beszélgetés keretein belül mesélt.

Annyit dolgoztam, hogy eljutottam arra a pontra, amikor már önmagamnak sem tudtam megmondani, ki is vagyok igazán. Nehéz ezzel szembesülni. Éreztem, hogy szükségem van arra, hogy magamnak szenteljem egy kicsit magam

– nyilatkozta a szőke szépség, aki szabadságának köszönhetően most több időt tölthet együtt férjével, Benji Maddennel, akinek két éve mondta ki a boldogító igent. Amikor feltették neki a kérdést, hogy miért várt a negyvenes éveiig a házasodással, így felelt:

41 évesen mentem férjhez. Azt hiszem, ennek az az oka, hogy ezt megelőzően nem ismertem a férjemet, tudod? Voltak pasijaim. Most már látom, hogy óriási a különbség aközött, hogy valaki a barátod vagy a férjed. A férjem a partnerem az élet minden területén. Két különböző ember vagyunk, teljesen mások vagyunk, de azonos értékeket képviselünk – olyanok vagyunk, mint a borsó meg a héja, így különös módon mégis összeillünk. A nőket borzasztóan tárgyiasítják, a férjem azonban megmutatta nekem, hogy milyen az, amikor nemcsak benne vagy egy kapcsolatban, hanem egyenlő értékű fél vagy.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek