Starity

Manga feldolgozásban kapott főszerepet Joe Odagiri

2017. március 08. 06:06   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Joe Odagiri Japán egyik legnépszerűbb színésze. Legújabb filmjének forgatásai még be sem fejeződtek, már kiderült, hogy ő játssza a főszerepet a Kabocha to Mayonezu című manga filmváltozatában.

hirdetés
Manga feldolgozásban kapott főszerepet Joe Odagiri

Nemrég kiderült, hogy hamarosan film készül Kiriko Nananan 1994-es, Kabocha to Mayonezu című mangájából. A film a Pumpkin and Mayonnaise címet kapta, mely Masanori Tominaga rendezésében készül majd el és ha minden igaz, novemberben kerül a japán mozikba. A történetnek három főszereplője lesz, az egyik a Shinobi és az Azumi című filmekből ismert Joe Odagiri, aki Hagiót személyesíti majd meg.

A történet főszereplője Tsuchida – akinek szerepét Asami Usuda kapta meg – aki a barátjával él, és minden erejével támogatja az énekesi babérokra törő férfit. A barátja azonban nem elég sikeres, nem tud új dalokat írni, ami kihat a kapcsolatukra. Tsuchida titokban egy szállodában dolgozik, ahol találkozik volt szerelmével, Hagióval. Ez a találkozás pedig teljesen felforgatja az életét.

A filmben Joe Odagiri és Asami Usuda mellett szerepet kapott Tajga, Ken Mitsuishi, Kurumi Shimizu, Koudai Asaka és Ryuya Wakaba is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek