Starity

Ian Harding új sorozatban kapott főszerepet

2017. február 17. 21:09   |   Szerző: LDreamP

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ian Harding sem vesztegeti az idejét, Bridgit Mendler oldalán már alá is írt egy főszerepet a FOX csatornán nemsokára érkező, Thin Ice sorozatra.

hirdetés
Ian Harding új sorozatban kapott főszerepet
Fotó: ABC

Ian idén végleg lezárja Ezra Fitz történetét a Freeform drámájában, és a TVLine-nak hála kiderült, hogy hamarosan a Fox Thin Ice című vígjáték-sorozatában lesz látható.

Ezra Fitzként, Aria Montgomery tanárja, párja és leendő férjeként, Harding egy bonyolult és erkölcsileg összetett karaktert személyesített meg. Áttérve az új terepre viszont nagy változás várható tőle a PLL őrület után. Ezraként nem sok lehetősége volt vicces oldalát megmutatni, új karaktere viszont éppen erre ad esélyt számára. 

Ian azáltal, hogy részt vesz ebben a komédia szériában, nagy kihívást vesz magához és előtérbe kell majd magát helyeznie, mint előadóművész. Elmondása szerint viszont már készen is áll, hogy jobban megmutassa humoros oldalát a rajongóknak.

A komédia írói között szerepel a New Girl kreátora, Liz Meriwether is. A történet középpontjában Lou (Bridgit Mendler), a recepciós lány áll, akinek hatalmas álmai vannak. Új munkája miatt Antarktikára költözik, hogy igazi szerelmének, a tudománynak hódolhasson. Ian egy Andrew nevű srácot fog alakítani, aki egy antarktikai kutatócsoport állomásvezetője. Minden erejével azon van, hogy hozzászokjon ehhez az új környezethez, miután Wall Street-i munkájában kudarcot vallott.

A szereplőgárda tagja még a The Wire-ből ismert Isiah Whitlock Jr. is, aki Billt, a kutatócsoport megfélemlítő geológusát fogja alakítani, akinek „nincs türelme az idiótákhoz”. Az első részt James Ponsoldt rendezi, arról viszont egyelőre nincs információ, hogy a premierre mikor kerül sor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek