Starity

Kylie Jenner lerántotta a leplet szépségápolási rutinjairól

2016. július 15. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 18 éves valóságshow-sztár a The New York Times-nak vallott arról, hogyan őrzi szépségét.

hirdetés

Bőrápolás

Van egy családi bőrgyógyászunk Beverly Hillsben. Christie Kidd. A nővéremnek, Kendallnak nagyon csúnya aknéja volt fiatalabb korában, és Christie segített neki megszabadulni tőle. Azt gondoltam róla, hogy ha sikerült meggyógyítania Kendallt, akkor nekem is meg kellene látogatnom. A reggelt általában arcmosással kezdem, majd bekenem napfényvédő krémmel a bőrömet. Ezt a nővéremtől, Khloe-tól tanultam. A TiZO3 nevű terméket használom, aminek előnye, hogy nincs mesterséges illata, ráadásul színt ad a bőrnek. Ha reggel el kell szaladnom valahova, általában csak ezt teszem magamra

– magyarázta Kylie, majd szót ejtett lefekvés előtti arcápolási rutinjáról is:

Esténként a Neutrogena sminklemosó kendőit használom, amik még a vízálló festéket is könnyedén eltávolítják. Szívesen használom a Sephora maszkjait is, amit a barátaim által ismertem meg. A megszállottja vagyok ezeknek a maszkoknak, a polcomon legalább egymillió sorakozik otthon, így többfélét is kipróbálhatok.

Smink

Amikor átugrok meglátogatni valakit, általában nem viselek erős sminket. Nem áll jól nekem. Az Instagramon látható képeim többségét általában akkor készítem, amikor megcsinálják a sminkemet egy-egy fotózás vagy interjú kedvéért. Minden alkalommal, amikor egy profi fest ki, készítek magamról képeket

– nyilatkozta Kylie, és szót ejtett arról is, ő hogyan sminkel.

Nagyon gyorsan sminkelek, durván tíz perc alatt meg szoktam lenni vele. Ha műszempillát is felteszek, akkor egy-két perccel több időt vesz igénybe a folyamat.

Parfüm

Nem igazán használok parfümöt, de amikor igen, akkor a Victoria’s Secret Coconut Passion illatát fújom magamra, de alapvetően nem rajongok a parfümökért, mert megfájdul tőlük a fejem.

Haj

Korábban minden nap megmostam a hajamat, egészen addig, amíg meg nem tudtam, hogy ezzel csak ártok neki, így azóta igyekszem minden második napra tenni a hajmosást. Nagyon vékonyszálú a hajam, és ráadásul csináltam egy butaságot. Több mint másfél évvel ezelőtt levágattam a hajam, kiszőkíttettem, majd kékre váltottam, ami nagyon megviselte a tincseimet. A 17. születésnapomon le is borotváltam a fél fejem, azóta is tart a visszanövesztése.

Szépészeti beavatkozás

Juvéderm-kezelésekre járok az ajkam miatt Dr. Ourianhoz. Ő a legjobb, és a lehető legtermészetesebb eredménnyel dolgozik. Korábban valaki máshoz jártam, de aztán nagyon furcsán néztem ki.

Diéta

Nem sokkal ezelőtt táplálkozási szakértőhöz kezdtem járni, mert nagyon furcsán reagált a szervezetem a tejtermékekre. Olyan érzésem volt, mintha felszedtem volna egy csomó pluszkilót. Mostanra kiiktattam a tejtermkékeket az étrendemből, és ez nagyon sokat segített abban, hogy ismét jó formába kerüljek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek