Starity

Együtt dolgozik Beyoncé és Cara Delevingne?

2015. március 04. 08:08   |   Szerző: TianaBlack

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Victoria’s Secret modellje, Cara Delevingne és az egykori Destiny’s Child énekesnője, Beyoncé is sokat sejtető s megszólalásig hasonlító fotót posztolt instagramjára.

hirdetés
Együtt dolgozik Beyoncé és Cara Delevingne?

A modellként világhírnévre szert tett Cara Delevingne után rendezők kapkodnak. Eddigi karrierje során már több filmben is központi szerepet játszhatott, most azonban úgy fest, hogy a zeneipart helyezte előtérbe. Olyan pletykák kaptak szárnyra, hogy nem is akárki segítségével szeretne betörni a piacra: a legfrissebb hírek nem kevesebbről árulkodnak, mint hogy a VS-angyal és Beyoncé közös zenei projektbe fogott. 

A lavinát maga a két sztár indította el, amikor mindketten egy megszólalásig egyforma képet töltöttek fel az Instagramra. Az ominózus fotókon csupán kezük, valamint egy keverőpult látható. Beyoncé és Cara is egyazon napon, mindössze egyetlen óra eltéréssel posztolta a fényképeket.  A rajongók persze természetesen rögtön kiszúrták a kísérteties hasonlóságot, mivel a két keverőpult nemcsak hogy nagyon hasonlít egymásra, de mint kiderült, konkrétan egy és ugyanaz – jelentette be a VanityFair.

A modell énektudását már megismerhettük Karl Lagerfeld kisfilmjében, ahol Pharrell Williams és Géraldine Chaplin hangja is felcsendült. Most azonban úgy látszik, hogy Cara nagyobb karrierre vágyik a zeneipar terén is. Ha igazak a hírek és a két hölgy valóban egy dalon dolgozik, sokak szerint garantált a siker és a kitaposott út Delevingne számára.

Sokan már most tűkön ülve várják a fejleményeket és találgatásokba bocsátkoztak a még bizonytalan hátterű szerzemény címét illetően. Van olyan, aki Drug in my pocket (azaz Drog a zsebemben, Cara Delevingne drogbotrányára utalva) névre keresztelné az új slágert, de akadt olyan is, aki Cameleon vagy Tits elnevezést tudna elképzelni a sztárok készülő projektjének.


Balra Cara Delevingne, jobbra pedig Beyoncé fotója / Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek