Starity

Klippremier: Tal - Marcher au soleil

2014. július 02. 17:05   |   Szerző: Melle Ketrin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb kislemezt adott ki a francia énekesnő tavaly megjelent A l'infini nagylemezéről, ezúttal a Marcher au soleil dalra esett a választás, melynek klipje már fel is került a YouTube-ra.

hirdetés
Klippremier: Tal - Marcher au soleil

A Danse, A l'international és Le passé dalok sikerek után megjelent Tal új kislemeze, a Marcher au soleil című dal, szintén az A l'infini nagylemezéről.

Magát a klipet több helyszínen forgatták (Lunel, Grignac, Cascais), így videóban egyes jelenetek a hegyek között, míg mások a tengerparton vagy egy búzamezőn játszódnak. Talt többnyire egy egyszerű, fehér ruhában láthatjuk, a tengerparti jelenetekben viszont egy szűk, rövid ruhában is feltűnik.

Az énekesnő A l'infini nagylemeze pár hónap alatt platinalemezzé ért, kiadásra került karácsony előtt egy delux is, sikere viszont még mindig töretlen, hisz a napokban került a boltok polcaira a lemez nyári verziója is. Míg a deluxon olyan extrák kaptak helyet, mint az Alizée-vel előadott Le tourbillon című dal és a Dry közreműködésével felvett Maintenant ou jamais, addig az új változat élő felvételeket tartalmaz a jelenleg is tartó koncertturnéjáról. Emellett felkerült az új lemezre egy feldolgozás is, Michael Jackson Wanna Be Startin' Somethin' dalához kapcsolódóan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek