Starity

Klippremier: Kowalsky Meg A Vega - Még nem éden

2014. május 06. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan Kowalskyék alig néhány hete értek a Next Dayjel és a Phoenix RT.-vel közös turnéjuk végére, máris elhozták legújabb slágerükhöz, a Még nem édenhez készített kisfilmet.

hirdetés
Klippremier: Kowalsky Meg A Vega - Még nem éden

Április 26-án ért véget a Kowlasky Meg A Vega Kell egy mosoly? névre keresztelt turnéja, melynek során a Next Day és a Phoenix RT. kísérte a srácokat mind a 12 állomáson. Még a turné alatt, április 10-én debütált a zenekar hetedik, Még nem éden címre hallgató stúdiólemeze, melyet csupán 990 Ft-ért vesztegetnek a MOL-kutakon.

A lemez máris hatalmas népszerűségnek örvend, megjelenésének második hetében aranylemez lett, így méltán kiérdemelte a címadó dal, hogy hozzá is forgassanak a srácok videoklipet.

Érdekesség, hogy a kisfilmet az Amilyen hülye vagy, én úgy szeretlekhez hasonlóan készítették el a srácok: a rajongók bevonásával. A kisfilmben feltűnő rajongók egy-egy dalszövegrészletet tartalmazó papírt tartanak maguk előtt, így könnyebbé téve a szöveg betanulását, amiben nem is lehet hiba a fülbemászó dallamoknak köszönhetően.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek