Starity

Vanessa Hudgens: „Ashley-re mindig számíthatok”

2013. október 12. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Legjobb barátnőjéről és kapcsolatukról mesélt nemrégiben a fiatal színésznő egy interjú során.

hirdetés
Vanessa Hudgens: „Ashley-re mindig számíthatok”
Fotó: Brandon Hickman/E!

Vanessa Hudgens és Ashley Tisdale köztudottan legjobb barátnők már a High School Musical-trilógia kezdete óta, bár barátságukról sokszor pletykáltak egyet, s mást, mint például, hogy csak érdekkapcsolat az övék, vagy, pár éve állítólag Selena Gomezzel fogott össze Vanessa, hogy kiutálják Ashley-t, de Zac Efron miatt is hordtak már össze hamis híreket róluk. A két színésznő azonban mindig bebizonyította, hogy kapcsolatuk valódi és még az ilyen rosszindulatú pletykák sem ingatják meg bizalmukat.

„Ashley mindig hangoztatja, hogy azt akarja, legyek egy kicsit óvatosabb. Szerinte túl bizakodó vagyok. Szerintem viszont úgy vagyok jó, ahogy vagyok, de ő mégis úgy gondolja, hogy a felhők között járkálok, ami végülis lényegében igaz. Eléggé védelmező típus, mindig számíthatok rá, ami természetesen nagyon jó, mivel ha valakit a legjobb barátomnak tekintek, akkor az életemet is rábíznám” – osztotta meg nemrég Nessa a Cosmo on Campus magazin riporterével, majd hozzátette, hogy őt nem érdekli, ki mivel foglalkozik, a lényeg, hogy klappoljanak, megértsék egymást.

A 24 éves színésznő számára természetesen nem csak Ashley fontos, hanem többi barátnője is, akik ugyancsak bármikor számíthatnak rá, legyen az akár egy szakítás, vagy csak egy csajos este.

„Amikor egy barátnőd épp szakít a barátjával, akkor muszáj elmennetek egyet táncolni. A legjobb barátaiddal ott kell állnotok mellette, bármi áron. Imádom elterelni a barátnőim figyelmét a problémáikról és csak élvezni az életet. Ha valami gond van, egy üveg bor jó ideig eltart” – árulta el Vanessa, akit egy hosszú, munkával teli hét után egy pohár bor és egy kis csoki tud boldoggá tenni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek