Starity

Készül a Zöld íjász spin-offja?

2013. szeptember 15. 12:12   |   Szerző: mikieger

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Júliusban a The CW elnöke, Mark Pedowitz jelentette ki, hogy a csatorna fontolóra vette az Arrow spin-offját. A választásuk pedig az ismert DC-s karakterre, Barry Allenre esett, aki később Flash, vagyis Villám lesz.

hirdetés
Készül a Zöld íjász spin-offja?

Az idei év egyértelműen a spin-offok éve, hiszen kapott az Egyszer volt, hol nem volt, a Vámpírnaplók, a Pretty Little Liars és készül egy Supernaturalhoz is, így az Arrow sikere után nem is volt annyira kérdéses, hogy el fog készülni egy előzménysorozat a távoli jövőben valamilyen témában – de azt nem gondolta volna senki, hogy már most.

Úgy néz ki a CW és a DC kapcsolata nagyon gyümölcsöző mostanság, hiszen ha sikeres lesz a projekt, akkor már 2 képregény-adaptáció is a csatornánál landol. Júliusban, mikor kiderült, hogy a híres Barry Allen, vagyis Flash lesz a lehetséges spin-off tárgya, azonnal elkezdtek találgatásokba bocsátkozni, hogy vajon melyik színész kaphatja a szerepét.

Most azonban már nem kell többet tippelni, a CW ugyanis megerősítette, hogy, aki megismerteti velünk Villám karakterét nem más lesz, mint a 23 éves Grant Gustin, akit sokan a Glee – Sztárok leszünk sorozatból ismerhetnek.

Barry Allen karaktere az Arrow 2. évadjának 8. és 9. epizódjában fog elsőnek feltűnni, majd pedig a 20. részben, ami egy backdoor pilotként fog funkcionálni (ahogy idén a Vámpírnaplókban a The Originals is). Az előbbi 2 epizódban Barry Allen Central Cityből fog érkezni Starling Citybe, hogy utánanézzen több megmagyarázhatatlan rablásnak, amik egy múltbéli tragédiához kapcsolódhatnak az életében. Az utóbbi részben pedig megkapjuk a Flash pilot epizódját, erről viszont még semmi információt nem tudunk.

A 20. részt az a David Nutter rendezi, aki a Smallville és Arrow mellett sok más sikeres sorozatot is elindított az útjára. A résszel egy új sorozat indulhat el, amiről a készítő így nyilatkozott: „Az Arrow világához képest annyira lesz földhözragadt és realisztikus, amennyire lehetséges, majd az élete hirtelen felgyorsul” - utalva ezzel Flash képességére. Grant Gustin pedig Twitter-profilján fejezte ki örömét: „Nagyon izgatott vagyok, egész életemben a DC Comics rajongója voltam, alig várom, hogy elkezdjük!

Az Arrow készítője, Andrew Kreisberg is kiadott egy nyilatkozatott, amiben a következőkről számol be: „Ugyanúgy közeledünk Barry felé, ahogy Oliver felé közeledtünk! Lesz egy rendkívüli esemény a világukban, amire érdekesen fognak reagálni a karakterek.

De vajon milyen esemény lehet ez, ami úgy látszik Oliver és Flash karakterére is hatással lesz? Mindenesetre, ha a backdoor pilot sikeres lesz és a nézők is megszeretik a karaktert, akkor a csatorna berendelheti az új DC-s sorozatot, de addig is ott lesz az Arrow, ami még több akcióval és izgalommal tér vissza a második évaddal október 9-én a The CW-ra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek