Starity

Érkezik L. J. Smith új sikersorozata

2011. szeptember 20. 16:04   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Könyvmolyképző kiadó forgalmazásában Lisa Jane Smith másik nagy sikerű könyvsorozata is kiadásra kerül a közeljövőben.

hirdetés
Érkezik L. J. Smith új sikersorozata

A Vámpírnaplók-könyvek hatalmas sikert arattak a fiatalok körében, amely valószínűleg a sorozatnak is köszönhető. A THE CW az idén kezdett bele Lisa Jane Smith másik nagy sikerű könyvsorozata, a The Secret Circle sorozattá varázsolásába, de úgy tűnik, elég volt egy pilotepizód ahhoz, hogy az új széria Brittany Robertson, Thomas Dekker, Gale Harold és Phoebe Tonkin főszereplésével belopja magát a rajongók szívébe.

Amerikában a könyvek már 1992-ben kiadásra kerültek, de magyar fordítás még nem készült hozzá. A Könyvmolyképző Kiadó azt az információt adta, hogy a „Titkos Kör”-könyvek hamarosan kaphatóak lesznek idehaza is. Az első rész megjelenését a jövő év elejére tervezik. Természetesen a papírforma itt is eltér a sorozattól.

Az eredeti történet szerint Cassie (a sorozatban Brittany Robertson) az édesanyjával költözik New Salem városába. Mielőtt azonban elköltöznének, beleszeret Adambe, a furcsa és rejtélyes srácba. New Salemben azonban újra találkoznak, és kiderül, hogy a lány egy különleges csoportba tartozik, a boszorkányok körébe. Faye és Diana a koven tagjai, akik között hatalmas ellentét van, és ebbe a harcba kerül bele Cassie.

Azt még nem tudni, hogy a sorozatból hány évadot terveznek, és hogy olyan sikeres lesz-e, mint testvérsorozata, a The Vampire Diaries, de az már szinte biztos, hogy jövő év elején már a kezünkben tarthatjuk az első mágikus könyvet. Aki pedig nem tud már várni, az a bookline.hu weboldalon megrendelheti az eddig megjelent köteteket, eredeti nyelven.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek