Starity

Cheryl újra dobta Ashley Cole-t

2011. július 20. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cheryl tavaly májusban adta be a válókeresetet, miután férje több tucat nővel megcsalta őt. Akkor mindentől szeretett volna megszabadulni, ami férjére emlékeztette őt.

hirdetés
Cheryl újra dobta Ashley Cole-t

Idén júniusban viszont úgy tűnt, hogy közte és a Chelsea játékosa között minden rendbe jött, és kapcsolatukat elölről kezdhetik. A pár akkoriban ismét nagyon boldognak tűnt, több kép is készült, amelyeken jól kivehető, ahogyan egymással nyilvánosan csókolóznak. A pletykák szerint szóba jött köztük az újraházasodás, sőt, mi több, a gyerekvállalás is.

Úgy látszik, minden csoda csak három napig tart, ugyanis nemrégiben a Virgin Atlantic stewardesse, Kerry Meades kitálalt Ashley-vel kapcsolatosan.

Az ifjú hölgy a The Sunday Mirrornak elmondta, hogy lefeküdt Ashley-vel, mielőt ő elindult volna Londonba, hogy Cheryl születésnapi partiján részt vegyen.

Cheryl a hírekről értesülve ismét kidobta Asht, akit még arra is megkért, hogy ne keresse többé, telefonszámát pedig végleg törölje ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek