Drew Seeley
![]() ![]() |
Drew Seeley
2009. March 19. - 20:00
|
||||||
|
||||||
|
"A rap az életem,és a zene nekem a levegõ, tudom,az õszinte szövegem manapság nem túl nyerõ, de sajnos ez vagyok,csak egy vad a vadonból, aki mindig más egy kicsit,és a rendszer ellen harcol." /FankaDeli: Ne remélj/ Weboldalam: James Marsters homepage KicsiZombeeBlogjaaa<Pro ♥ |
||||||
2009. March 20. - 18:05
|
||||||
|
||||||
|
2009. March 21. - 21:24
|
||||||
|
||||||
|
Mondd a halandónak,hogy szép az élet.A boldog párnak:a szerelem méreg. Meséld el a vaknak mindazt amit látsz.Ha nem lehetsz boldog,terjeszd a romlást! Az álmok valóra is válhatnak, különben a természet nem ösztönözne bennünket arra, hogy álmodjunk. - John Updike www.netorian.hu |
||||||
2009. April 30. - 08:56
|
||||||
|
||||||
|
2009. November 27. - 17:42
|
||||||
|
||||||
|
2009. November 27. - 17:42
|
||||||
|
||||||
|
2009. November 28. - 20:01
|
||||||
|
||||||
|
"Akit szeretsz, arra előbb-utóbb rátalálsz, egyszerűen azért, mert össze vagy hangolva vele". "Nem az az Igazi, akivel letudnád élni az életedet, hanem az, aki nélkül nem." "A szerelemre vágyás még nem szerelem. De a szerelemtől való félelem már az". |
||||||
2009. November 29. - 17:50
|
||||||
|
||||||
|
2009. November 30. - 17:26
|
||||||
|
||||||
|
"Edward itt volt, és a karjaiba zárt. Úgy éreztem, amíg ez az állapot így marad, akármivel képes vagyok szembenézni" [Bella, New Moon] " A legjobb barát tulajdonképpen egy testvér, akit a sors elfelejtett neked adni" "Sose magyarázkodj ... a barátaidnak nem kell, az ellenségeid meg úgyse fogják elhinni" :) |
||||||
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió · Fórumszabályzat · Top |